COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@crestereamuschilor.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Xplode, diverse cantitati si arome - Pronutrition67,50 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Xplode, diverse cantitati si arome - Pronutrition
Cod produs: 002014

Descriere

Xplode este un vasodilatator si un produs exceptional pentru cresterea muschilor!
Xplode dilata la maxim venele si prin formula exclusiva mareste capacitatea de depozitare a creatinei în celulele musculare. Matrixul de creatina continut de Xplode asigura asimilarea optima a nutrientilor, creste rezistenta fibrei musculare, grabeste regenerarea si creste volumul muschilor. Sistemul revolutionar creste dramatic fluxul sanguin, hraneste constant organismul de-a lungul antrenamentelor intense, reduce secretia acidului lactic, înlocuieste electrolitii pierduti, creste rezistenta si încarca muschii cu nutritientii necesari cresterii.
Alege antrenamentele Xplozive!

Vitamina C este binecunoscuta pentru rolul de antioxidant si întaritor al sistemului imunitar, fiind esentiala pentru buna functionare a organismului. Este indicata pentru un numar mare de afectiuni, cum ar fi: boli infectioase, anemii, alergii, arsuri, acnee, stres, carenta de calciu, raceala si gripa, tulburari respiratorii si digestive, probleme ale sistemului cardiovascular, probleme pulmonare, epuizare fizica si mentala.

Vitamina B3 constituie un factor important în hranire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor, deci la metabolismul general al organismului. De asemenea, este esentiala pentru corp deoarece: are actiune vasodilatatoare la nivelul pielii; serveste la buna functionare a sistemului nervos central; stimuleaza secretia gastrica; mareste glicemia si scade nivelul colesterolului; mentine sanatatea pielii si a tesuturilor digestive; favorizeaza circulatia cerebrala; scade tensiunea arteriala; stimuleaza secretia gastrica si eliminarea bilei; înlesneste asimilarea fierului.

Vitamina B5 are rol in metabolismul celular si, împreuna cu alte vitamine, contribuie la dezvoltarea energiei provenite din glucide, grasimi si proteine. Participa la mentinerea starii de sanatate a aparatului digestiv si a ficatului. Stimuleaza activitatea diferitelor glande si sporeste productia de hormoni a suprarenalelor. Este indispensabila pentru mentinerea starii de sanatate a nervilor, a pielii si a glandelor; sporeste rezistenta la stres si contribuie la formarea unor hormoni si anticorpi; intervine în procesele de crestere, în prevenirea aparitiei dermatitelor (bolilor de piele), în metabolismul glucidelor si în utilizarea eficienta a colinei.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor (îndeosebi al acizilor grasi esentiali), fiind si stimulent muscular. Are influenta benefica asupra pielii, precum si în procesul de crestere. De asemenea, intervine în mod esential în buna functionare a sistemului nervos si a maduvei osoase. Intervine în producerea de globule rosii si de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos. Participa la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe peretii interiori ai arterelor (arteroscleroza). Influenteaza cresterea si reproducerea.

Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pâna în prezent.  Participa activ la metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor, contribuie la functionarea normala a celulelor, în special a celor din maduva osoasa. Are rol benefic asupra sistemului nervos si a tractului gastrointestinal. Actioneaza in mod esential în formarea globulelor rosii la nivelul oaselor si la sinteza nucleoproteinelor.

Acidul folic (vitamina B9) are un rol major în procesul formarii globulelor rosii, metabolizarea proteinelor, producerea acizilor nucleici (ADN si ARN), diviziunea celulara, utilizarea zaharurilor si aminoacizilor. Ofera protectie împotriva parazitilor intestinali, confera pielii un aspect sanatos, are efect analgezic, preintampina deficientele de nastere, actioneaza preventiv împotriva anemiei.

Vitamina B1 este importanta în metabolismul proteinelor si al glucidelor, apoi în functionarea normala a sistemului nervos central si, cu precadere, a celui periferic. Contribuie la sanatatea aparatului digestiv si a glandelor endocrine, participa la procesul de crestere si în absorbtia intestinala a grasimilor.

Calciul, un mineral deosebit de important, constituie componenta principala a scheletului, dintilor, tendoanelor si nucleelor celulare. Este indispensabil în: procesul de coagulare sanguina; buna functionare a sistemului nervos; diminuarea amplorii unor procese alergice ; ameliorarea capacitatii antimicrobiene a globulelor albe ; activizarea unor procese metabolice; stimularea secretiei gastrice si a ritmului cardiac; utilizarea eficienta a fierului si a vitaminei B12.

Magneziul este un mineral implicat în reglarea temperaturii corpului. Înlesneste metabolizarea vitaminei C, dar si a calciului, fosforului, potasiului si sodiului. Preîntâmpina atacurile de cord, mentine sanatatea dintilor si oaselor, împiedica formarea de calculi renali contribuie la reglarea a sute de functii enzimatice.
Potasiul este un mineral esential care asigura functionarea presiunii osmotice; contribuie la pastrarea echilibrului acido-bazic al celulelor, revitalizând organismul si mentinand astfel starea de sanatate a acestuia; sporeste diureza si procesul de eliminare a sodiului. Favorizeaza excitabilitatea neuromusculara; are rol plastic, intervenind si în metabolismul carbohidratilor. Este un important tonic cardiac si stimulent al miscarilor intestinale; contribuie la buna functionare a suprarenalelor, la eliminarea reziduurilor organice, precum si la asigurarea echilibrului apei în organism.
Fosforul este un mineral care controleaza echilibrul calciului, precum si pe cel acidobazic. Intervine în metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor; actioneaza favorabil împreuna cu vitamina D si calciul; ia parte la formarea oaselor, dintilor si sângelui. În plus are o importanta deosebita la producerea energiei nervoase, intelectuale si sexuale, regularizand bataile inimii si ajutând la functionarea normala a rinichilor.
Natriul sau sodiul este un mineral esential, important în mentinerea functionalitatii corespunzatoare a organismului. Sodiul mentine la parametrii normali activitatile musculare si nervoase. El intervine, alaturi de potasiu, în reglarea echilibrului hidrosalin, influentand astfel direct valorile tensiunii arteriale. Are rol anticoagulant. Printre alte beneficii ale sodiului se numara si interventia sa în procesul de metabolizare a nutritientilor, cu eliberare de energie pentru desfasurarea activitatilor organismului.
Clorul este un mineral care contribuie la formarea oaselor, a dintilor si tendoanelor; intervine în reglarea balantei hidrice si a echilibrului acido-bazic; contribuie la procesul de digestie; are actiune depurativa asupra ficatului; ajuta la scaderea glicemiei, la reducerea concentratiei ureei si a acidului uric din sânge, ca si a nivelului colesterolului. Este indicat în oboseala fizica, hipercolesterolemie,  în reglarea tranzitului intestinal si stimularea digestiei.  
Arginina, un amino acid neesential, joaca un rol important în buna functionare a organismului. Printre cele mai importante functii sunt: rolul în reproducerea celulara; sinteza oxidului nitric; stimularea eliberarii celui mai important hormon anti-îmbatrânire, hormonul de crestere; întarirea sistemului imunitar; reducerea riscului bolilor cardiovasculare; grabirea vindecarii; cresterea masei musculare; reducerea tesutului adipos; îmbunatatirea sensibilitatii la insulina;lupta împotriva hipertensiunii; îmbunatatirea circulatiei sanguine.
Arginina alfa ketoglutarat este o forma a argininei, care contine doua molecule de arginina atasate la o molecula de alfa-ketoglutarat. Alfa ketoglutarat este o forma a glutaminei, un alt aminoacid. Se crede, ca aceasta formula îmbunatateste absorbtia argininei, crescând astfel si mai mult productia oxidului nitric.

Citrulina este un aminoacid elaborat în ficat ca produs secundar al transformarii amoniacului în uree. Studiile au aratat, ca odata consumata, citrulina este transformata în arginina, aminoacid esential, prin reactia unor enzime. Citrulina activeaza energia si sprijina sistemul imunitar.
Malatul, o sare sau ester al acidului malic, este un intensificator al moleculelor de energie prin metabolism aerobic.

Gynostemma Pentaphyllum este o planta specifica Chinei, Coreei si Japoniei cu proprietati asemanatoare ginsengului. Fiind un tonic general îmbunatateste circulatia, stimuleaza ficatul, fortifica sistemul imunitar si nervos, reduce nivelul zaharului din sânge si colesterolul. Are efecte sedative si este folosit în tratamentul multor boli (tensiune nervoasa, ulcer, astm, bronsita, diabet, boli cardiovasculare si cancer). Este clasificat printre primele zece plante medicinale din lume în medicina traditionala.

Guanidinul este un produs cristalin format prin oxidarea guaninei, unul dintre cei cinci componenti al ADN si al ARN. Îmbunatateste actiunea unui produs chimic care reguleaza celulele musculare.
Acidul propionic este un acid natural prezent în cantitati mici în multe produse alimentare (uneori în concentratii mari, de exemplu în diferite tipuri de brânza). Este deasemenea prezent în mod natural în organismul uman. Este utilizat drept conservant. Datorita mirosului puternic este limitat în aplicatii, cu toate ca doza zilnica recomandata este nelimitata, fiind un acid gras fara efecte secundare utilizat în mod normal pe multe cai metabolice în organism.

Creatina este o sursa de energie pentru muschi. Ea volumizeaza muschii si contracta depozitarea de acid lactic. Mareste sinteza proteinelor si stimuleaza secretia hormonului de crestere (cu precadere la cei tineri). În urma utilizarii creatinei s-a observat scaderea nivelului colesterolului LDL si ai altor factori de risc în bolile cardiace si circulatorii.
Creatina etil ester malat este cea mai inovativa forma a creatinei. Se crede, ca este mai solubila ca celelalte forme de creatina, deci se absoarbe mai rapid.

Taurina, un aminoacid neesential, este componentul multor bauturi energizante în combinatie cu elemente care intensifica performanta, deoarece creste rezistenta si este esentiala în mentinerea si buna functionare a muschilor scheletici. Este benefica celor cu afectiuni cardiovasculare, hipertensiune, diabet (scade nivelul zaharului din sânge fara sa influenteze sensibilitatea la insulina sau secretia ei, si reduce greuatea corporala).

Glicociamina este precursorul creatinei: intensifica producerea creatinei în mod natural de catre organism. Este un agent care imita insulina, creând depozite mai mari de creatina în muschii scheletici, fara a folosi insulina.
Cafeina este un alcaloid din grupa purinelor, care se gaseste în cafea, ceai, nuci de cola, mate, guarana si cacao. Este unul dintre cei mai vechi stimulenti naturali folositi de om. Cafeina actioneaza ca stimulant al sistemului nervos central, creste pulsul si tensiunea arteriala, este dilatator bronhial, diuretic, reduce viteza circulatiei sanguine la nivelul creierului si intestinelor.
Gluconorolactona este un compus chimical natural produs prin metabolismul glucozei în ficat. Un component structural important al tesuturilor conjunctive. Lupta împotriva oboselii si este folosit si ca detoxifiant.

Ingrediente: X-plode premix: 1. Amestec cu actiune dubla de pompare: Creatina Ultrapura, dicreatina Malat, Creatina Etil Ester Malat, L-Arginina AKG, L-Arginina, Acid Guanidin Propionic, L-Citrulina AKG, L-Citrulina Malat, extract de Glycociamina, extract de Gynostemma Pentaphyllum, taurina, stearat de glicerol, 2. Amestec cu proprietati psihoactive: L-Tirosina AKG, L-Tirosina, Cafeina anhidra, Acid linoleic, 3. Amestec continând componenti metabolici: Glucuronolactona, Dicalciu Ortofosfat, Dipotasiu Ortofosfat, Disodiu Monohydrogenfosfat, Oxid de Magneziu.
Alte ingrediente: Maltodextrina, acid citric, premix de vitamine si minerale, guma xantan, îndulcitori: sucraloza, acesulfam K, aroma, colorant paprika (pentru aroma de portocale), colorant mar-verde (pentru aroma de guarana), colorant riboflavina (pentru aroma de piersici), colorant carmin (pentru aroma de zmeura).

Mod de administrare: Se amesteca 1 masura din produsul Xplode cu 200 ml apa rece. A se consuma cu 30 de minute înainte de antrenament.

Mod de prezentare: 840g, 1400g

Arome: zmeura, piersici, cirese, portocale

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii

Xtreme No Xtreme No Cod:


149,90 Lei

Comandă


Nu aveți nici un produs în coș

Banner strongv

1. Satisfactia dumneavoastra este garantia existentei noastre!


2. Cel mai ieftin din Romania


3. Preturi clare


4. Depozit foarte bine aprovizionat


5. Cumparaturi cu incredere!


6. Serviciu de livrare sigur, discret si rapid


7. Nu ne eschivam de retururi


8. Noi ne ascultam clientii


9. Obtineti un discount de pana la 10% la urmatoarea comanda realizata. Intrebati-ne cum!


10. Nu exista o limita minima pentru a realiza o comanda

Citeste mai mult