COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@crestereamuschilor.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Scalp Roller cu Microace de Titan


239,90 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Scalp Roller cu Microace de Titan
Cod produs: 08

Descriere

Nanoguard A Stops Hair Loss

Nanoguard A Stops Hair Loss Rola Microace Titan ,(150mm x 40mm x 42.5mm incl. container)

 

Sporirea Tratamentului pentru Regenerarea Zonelor fara par sau cu par rarit

Scalproller de la Nanogen este prima rola special creata pentru a trata problemele de rarire a parului. Datorita microacelor unice de titan, aceasta rola penetreaza cu precizie pielea scalpului cu iritatie minima. Scalp Roller este un pre-tratament care imbunatateste efectul oricarui tratament local-topic.
Pret: 239,9 LEI

 

Scalp Roller cu Microace de Titan

    Sigur pentru barbati & femei
    Mareste substantial absorbtia tratamentelor pentru stimularea cresterii parului
    Vindeca cicatricile donoare de incarcatura electrostatica
    Activeaza terapia cu Plachete bogate in plasma (Platelet Rich Plasma)
    Sustine refacerea scalpului & mecanismele de crestere a parului
    Fara dureri sau rani

 

Scalp Roller de la Nanogen actioneaza in
4 cai inovative pentru a spori regenerarea cresterii parului


1. Creste Absorbtia de Minoxidil


Pre-tratamentul cu Scalp Roller a sporit absorbtia de tratamente topice cum ar fi Minoxidil de 5 ori sau chiar mai mult.

Folosind tratamentul cu Scalp Roller, concentratii mai mici de 2% de solutie Minoxidil aplicate dupa utilizarea rolei cu microace vor duce la o concentratie mai mare de Minoxidil in scalp, decat daca ati folosi o concentratie de 5% pe un scalp netratat. Similar, o solutie de 5% aplicata pe un scalp tratat poate produce concentratii mai mari in scalp decat o solutie de 12,5 % pe un scalp netratat.

Zonele frontale ale scalpului sunt de obicei dificil de tratat topic, cel mai probabil datorita lipsei absorbtiei. Asta inseamna ca Minoxidil este eficient in tratarea caderii parului din zona vertexului. Folosind Scalp Roller de la Nanogen veti creste considerabil absorbtia de Minoxidil in aceste regiuni, deschizand zone potential pentru a fi tratate cu ajutorul solutiilor topice.


Fara Scalp Roller Nanogen


Images are the copyright of Nanogen® 2010


Cu Scalp Roller Nanogen


Images are the copyright of Nanogen® 2010

 

Scalp Roller Nanogen mareste considerabil cantitatea absorbita de Minoxidil sau a oricarui alt tratament care penetreaza scalpul.

2. Vindeca Cicatricile Donoare de Incarcatura Electrostatica
Operatiile de transplant de par pot lasa cicatrici in regiunea donoare; Scalp Roller Nanogen poate reduce aspectul acestor cicatrici prin ruperea structurii tesuturilor cicatricii. In plus, exista dovezi pe modelele animale care arata ca parul creste pentru a acoperi zona donoare dupa ce a fost realizat un tratament cu Scalp Roller Nanogen.

 

3. Tratamentul de Activare a PRP
Platelet Rich Plasma sau terapia PRP este o tehnologie de ultim moment in tratamentul caderii parului. PRP a fost demonstrat ca duce la cresterea sanatoasa a parului transplantat, si posibil chiar ingrosarea parului ne-transplantat.

In terapia PRP, plachetele si fractiunea factorului de crestere ale pacientului din sangele donatorului sunt reinjectate, si apoi cresterea este activata prin insertia repetata a microacelor. Insertia unui singur ac este neregulata, consumatoare de timp si de obicei dureroasa. Scalp Roller Nanogen realizeaza insertii de microace mult mai regulate intr-un timp mult mai scurt si cu mult mai putina durere.

4.Incurajarea Cresterii de Par Nou
Ultima cercetare realizata de Intercytex, intreprinsa de Dr. Bessam Farjo ca principal investigator, a aratat ca pacientii care primeau injectii superficiale au observat crestere de par nou, care poate fi un rezultat al inteparii controlate a pielii.

Acest rezultat surprinzator este corelat si cu lucrarea publicata de Dr. George Cotsarelis de la Universitatea Pennsylvania, care a descoperit ca stimularea proteinei Wnt prin intepare duce la regenerarea parului. Inteparea cu microacele de la Scalp Roller va porni stimularea cresterii parului mediata de proteina Wnt, si previne sinteza TGF- ß2, o proteina cunoscuta ca inductoare a caderii parului.

Tratamentul cu Scalp Roller creste eficacitatea Minoxidilului si poate sustine independent cresterea parului.

Precautii:

    Nu trebuie folosit de persoanele sub 18 ani
    Nu trebuie folosit pe animale..
    Nu trebuie sa foloseasca mai multe persoane aceeasi rola.
    Nu trebuie folosita de femeile insarcinate.
    Nu trebuie folosit de persoanele care au probleme de coagulare a sangelui.
    Nu trebuie folosit daca aveti o rana deschisa sau piele iritata.

Images are the copyright of Nanogen® 2010

 

Compozitie de Titan
Cele mai multe role dermatologice sunt realizate pentru folosire pe pielea faciala si sunt realizate din otel inoxidabil, si acelor se pot rotunji prin folosire zilnica pe pielea dura de la nivelul scalpului, si astfel eficienta lor va fi aproape nula.

Microacele Scalp Roller de la Nanogen sunt realizate in Suedia din Titan pur oferind o margine mai fina si mult mai durabila, eliminand iritarea cauzata de microacele obisnuite de otel.

Mai mult, fiecare ac de la Scalp Roller este placat cu aur pentru a le mentine sterile.

Lungimea Optima a Microacelor
Studiile indica faptul ca microacele de pe Scalp Roller trebuie sa penetreze stratul exterior al pielii pentru a obtine cele mai bune rezultate. Scalproller are o varietate de lungimi ale microacelor pentru rezultate optime fara a suferi dureri sau raniri.

Scalp Rollerele autentice de la Nanogen sunt disponibile in doua variante pentru folosire acasa. La inceput, sunt recomandate cele de 0,3 mm fara a fi nevoie de o consultatie in prealabil. Apoi ar trebui folosit Scalp Rollerul de 0,5 mm sau dupa cum va recomanda un medic.

De vreme ce acele mai lungi pot cauza durere daca nu sunt folosite de mana unui profesionist, impreuna cu anestezie locala, Scalp Rollerele de 1&2 mm sunt doar pentru scop clinic.

Images are the copyright of Nanogen® 2010

Nanogen Scalproller este o rola cu microace special creata pentru a produce rezultate fara durere sau raniri.

Fara durere, Fara raniri
Versiunile pentru acasa ale Scalp Roller de la Nanogen sunt special create pentru a penetra pielea suficient de mult pentru a fi eficiente, dar nu suficient de mult pentru a aduce leziuni nervilor sau pentru a provoca dureri insuportabile.

Daca este folosit conform instructiunilor, acele de titan super ascutite vor penetra stratul superficial al pielii fara a produce sangerari sau rani profunde.

Folosire Zilnica
La inceput, utilizatorii de  Scalproller sunt sfatuiti sa ruleze dispozitivul intr-o singura directie pe fiecare zona, urmarind directia cresterii parului. Astfel se asigura o penetrare controlata a pielii si se evita incurcarea parului in rola. Totusi, pe masura ce trece timpul si veti capata experienta in folosirea acestui dispozitiv, rularea in directii multiple va fi preferata de cei mai multi dintre utilizatori.

 

Eficient pentru Barbati & Femei

Nanogen Scalproller este ideal pentru barbati si femei deoarece a fost conceput pentru persoanele cu probleme de cadere a parului si pentru a imbunatati penetrarea unor produse locale pentru regenerarea cresterii parului. Functioneaza perfect atat cu Minoxidil cat si cu Nanogaine, ambele fiind eficiente pentru tratamentul folosit pentru regenerarea zonelor fara par.


Cum se foloseste Nanogen Scalp Roller

    Pentru cele mai bune rezultate, curatati scalpul, indepartati uleiurile sau gelurile, murdaria, sebumul sau cojitele folosind Hair Prepare. Clatiti in intregime si lasati sa se usuce parul sau scalpul..


    Spalati Scalp Rollerul cu o solutie antimicrobiana si permiteti solutiei sa se evapore de tot.

    La inceput, realizati o miscare de rulare constanta, gentila, intr-o singura directie pe fiecare zona, din mijlocul capului spre frunte si spre lateral. Rularea intr-o singura directie duce la o penetrare controlata si impiedica incurcarea rolei in firele de par. Pe masura ce veti deveni mai experimentati, puteti sa realizati miscari in directii multiple.

    Aplicati apoi o solutie locala cum ar fi Serul VEGF sau Scalp Ease MDL, apoi realizati un usor masaj in zona in care ati aplicat solutia. Daca aplicati aceste solutii o data pe zi, faceti-o seara, si folositi rola cu microace Scalp Roller pana cand solutia aplicata se absoarbe complet.

    Asigurati-va ca rola este curatata integral dupa fiecare utilizare, tineti-o sub apa fierbinte si lasati-o sa se usuce inainte sa o puneti in cutia ei. Intotdeauna lasati rola sa se raceasca inainte sa o folositi, daca este scoasa de sub apa calda.

 

Intrebari frecvente

        Ce este Scalp Roller?
        Scalp Roller de la Nanogen este un tratament care inainte era disponibil doar prin intermediul dermatologilor. Acum sunt disponibil in variantele de 0,3 & 0,5 mm pentru utilizare acasa. Este o rola cilindrica prevazuta cu microace de mare precizie din titan care penetreaza straturile externe ale pielii scalpului fara a cauza rani sau sangerari. Aceasta penetrare precisa si non-invaziva permite o absorbtie mult mai mare a tratamentelor pentru scalp cum ar fi Nanogaine, Nanoguard B sau Minoxidil. De asemenea, va fi stimulata vindecarea scalpului si cresterea efectiva a parului prin stimularea raspunsului de vindecare a scalpului.

        Cum va functiona Scalp Rollerul de la Nanogen?
        Pe masura ce rulati dispozitivul pe scalp acesta va penetra straturile superficiale ale pielii. Prin deschiderea pielii in acest fel, veti mari considerabil penetrarea oricarui produs cu aplicare topica, crescand eficacitatea. Aceasta penetrare va stimula mecanismele de vindecare a scalpului, crescand productia de factori importanti pentru sanatatea scalpului si a parului.

        Pot sa folosesc Scalp Roller mai mult de o data pe zi?
        La inceput, Scalp Roller ar trebui folosit o data pe zi pentru ca este mult mai intens decat orice alta rola pentru piele; puteti folosi rola mai mult de o data pe zi, depinzand de la individ la individ. Daca este folosit mai mult de o data pe zi la inceput, Scalp Rollerul poate produce mai multa iritare decat este dorit, si poate chiar rani.

        Cand folosesc Scalp Roller, trebuie sa folosesc rola pe fiecare parte a scalpului doar o data?
        La inceput, folositi o miscare doar o data pe fiecare zona a scalpului, ruland-o gentil incapand din mijlocul capului. Astfel se produce o iritare controlata si se evita incurcarea rolei in par. Dupa un timp de folosire, este posibil sa preferati sa realizati miscari in mai multe directii.

        Ce lungime a microacelor ar trebui folosita?
        Scalp Roller de la Nanogen este disponibil in doua variante pentru utilizare acasa. Varianta de 0,3 mm este indicata pentru persoanele cu pielea foarte subtire sau foarte sensibila. Versiunea de 0,5 mm este folosita pentru a realiza o penetrare chiar si in cazul in care exista o rarire a parului, si o cadere totala. De preferat ar fi ca sa se foloseasca lungimea de 0,5 mm din prima dar mai gentil, decat sa se foloseasca rola cu microace de 0,3 mm si apoi sa se treaca la cea de 0,5 mm.

    Scalp Roller imi va lasa urme pe piele, va cauza roseata, durere sau sangerari?
    Daca este folosit conform instructiunilor, Scalp Roller va realiza niste urme foarte fine care vor disparea intr-un minut sau nu vor lasa nici o urma. Tratamentul cu Scalp Roller poate cauza roseata care va disparea in cateva ore, si nu va fi o roseata care sa persiste mult. Scalp Rollerele pentru folosire acasa folosesc ace durabile din titan, ascutite care nu cauzeaza dureri apreciabile sau sangerari.

        Trebuie sa folosesc Scalp Roller de la Nanogen pe intreg scalpul, sau doar pe zona cu par rarit?
        Scopul principal al Nanogen Scalp Roller este de a ajuta penetrarea in scalp a tratamentelor pentru regenerarea zonelor fara par, asa ca ar trebui sa folositi dispozitivul peste tot unde aplicati tratamente locale. Daca il folositi si in alte zone cu siguranta nu va va face rau.

    Care este diferenta intre Scalp Roller si alte role cu microace?
    Alte role au lungimi diferite ale microacelor, cu scopul de a fi folosite in alte scopuri. Unele pretind ca ar ajuta si impotriva caderii parului, dar Scalp Roller de la Nanogen este prima rola cu microace pentru utilizare zilnica la nivelul scalpului. Nici o alta rola cu microace este realizata din microace de titan, asa ca doar Scalp Roller poate fi utilizat intensiv timp de 3-6 luni.

    Pot sa folosesc o solutie topica impreuna cu ScalpRoller?
    Da, Scalp Roller este conceput sa fie folosit impreuna cu tratamente locale pentru a le creste eficienta, asa ca acest lucru este chiar indicat.

    Cand sa folosesc solutia locala impreuna cu Scalp Roller?
    Ar trebui sa folositi Scalp Roller intai, apoi tratamentul local pentru a creste penetrarea tratamentului. Apoi ar trebui sa urmati instructiunile tratamentului local.

    Cat timp rezista Scalp Roller?
    Chiar daca este folosit zilnic, datorita microacelor unice, rezistente, de titan, Scalp Roller de la Nanogen poate rezista de la 3 la 6 luni.

    Exista o garantie a Scalp Roller?
    Ca toate produsele Nanogen, Scalp Roller este realizat la cele mai inalte standarde de productie. Din nefericire, datorita Regulilor de Sanatate si Siguranta legate de folosirea materialelor biologice, nu se accepta returnari ale unor dispozitive Scalp Roller folosite si nu se returneaza banii pe acestea.

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiNu aveți nici un produs în coș

Banner strongv

1. Satisfactia dumneavoastra este garantia existentei noastre!


2. Cel mai ieftin din Romania


3. Preturi clare


4. Depozit foarte bine aprovizionat


5. Cumparaturi cu incredere!


6. Serviciu de livrare sigur, discret si rapid


7. Nu ne eschivam de retururi


8. Noi ne ascultam clientii


9. Obtineti un discount de pana la 10% la urmatoarea comanda realizata. Intrebati-ne cum!


10. Nu exista o limita minima pentru a realiza o comanda

Citeste mai mult