COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@crestereamuschilor.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Creatine Magna Power, diverse cantitati, Olimp


106,00 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Creatine Magna Power, diverse cantitati, Olimp
Cod produs: 007010

Descriere

CEA MAI EXCLUSIVISTA CREATINA DIN LUME

Creatina nu a mai fost niciodata atat de puternica, anabolica si sanatoasa

Problema: Stiti ca creatina creste rezistenta muscular, masa muscular si are numeroase aplicatii favorabile sanatatii, insa nu ati fost niciodata multumiti deplin de formele de creatina utilizate pana in present. Asta pentru ca pana acum nu a existat niciun produs care sa contina Creatine Magna Power, magneziu creatina chelat, patentata de Laboratoarele Albion si demonstrate prin cercetari stiintifice.

Raspuns: Folositi Creatine Magna Power, produs al unicului partener polonez al Laboratoarelor Albion, Laboratoarele Olimp!

Veti invata de ce Creatine Magna Power actioneaza mai bine decat orice alt compus pe baza de creatina pe care l-ati folosit!

Creatine Magna Power este cea mai avansata forma de creatina care a fost create in laboratorele de stiinta.

Creatina, la fel ca si ariginina, este cel mai efficient agent dintre toti agentii anabolici legali. Acest lucru a fost certificate de numeroase studii stiintifice si de utilizarea de durata in cadrul activitatilor sportive. In orice caz potentialul maxim al creatinei ca supliment alimentar pentru stimularea rezistentei si cresterii masei muscular este limitata de reactiile LACTAMATION, care transforma o mare parte din creatina consumata in creatina inerta. Aceasta reactive leaga grupul amino de creatina cu grupul acid. Aceasta blocheaza molecula de creatina transformand-o in creatinina (Fig. 1) devenind astfel inerta din punct de vedere anabolic. Reactia este accelerate de aciditatea puternica a tipurilor de creatina „gata de consum”, precum si aciditatea tractului gastro-intestinal superior.

Compozitie chimica creatina

Fig. 1. Creatina transformata in creatinina

 

Laboratoarele de cercetare au incercat sa elimine acest dezavantaj prin securizarea grupurilor chimice reactive cu alcool sau molecule de acid care pot rezulta in malat creatina so etil-ester creatina, sau prin maestecarea creatinei cu compusi metalici alcalini.

 

Aici intervine magneziu creatina chelat in compozitia Creatine Magna Power, care combina ambele metode de protectie a creatinei:

Magnapower magneziu creatina chelat

 

Fig. 2. MAGNAPOWER™ magneziu creatina chelat 

Cercetarile stiintifice de durata au dovedit ca magneziu si creatina au un efect benefic asupra diferitelor aspecte ale activitatii fizice. Rolurile ambelor substante sunt puternic corelate si alterneaza impreuna in multiple reactii specifice. Acest lucru i-a detrminat pe cercetatorii de la Albion Advanced Nutirition sa i-a in considerare combinarea magneziului si a creatinei intr-un singur compus, o idee atat inovativa cat si logica. Crearea magneziului creatina Chelat (Fig. 2) printr-o tehnologie patentata protejeaza moleculele de creatina de a se transforma in creatina inerta, crescand, astfel, cantitatea de creatina activa care este disponibila pentru metabolismul celulelor musculare- ducand astfel la o mai mare energie a muschilor.

Magneziul are proprietati puternic alcaline, diminuand mediul acid al creatinei si mentinandu-l deplin activ atat in solutiile gata de utilizat cat si in tractul digestiv.

Fara indoiala, protejarea proprietatilor creatinei reprezinta doar jumatatea succesului. Cealalta jumatate o reprezinta capacitatea de a utiliza la maximum potentialul anabolic.

Creatina mareste rezistenta musculara si masa prin medierea adevaratului compus anabolic numit ATP- adenosintrifosfatul. Suplimentarea cu creatina duce la cresterea nivelelor ATP in celulele musculare.

Energia necesara pentru contractia muschilor si generarea stimulilor este creata de hidroliza ATP.  ATP stimuleaza, de asemenea, enzimele anabolice, cunoscute ca kinaze, care stimuleaza genele noastre de a produce proteinele musculare. ATP ia parte si la fiecare etape de sinteza a moleculelor proteice.

Magneziu este crucial pentru sinteza si hidroliza ATP.

 

 ATP este sintetizat cand radicalul fosfat (P) este transportat din creatina activa in adenosinedifosfat (ADP). Dar pentru a transfera acest radical din creatina in ADP pentru a fi transformat in ATP este necesar ca un atom de magneziu sa participe in proces (Fig. 3).

 

Creatina transferata in ADP

Fig. 3. Creatina transformata in ADP

Dupa cum se poate observa, sinteza ATP necesita atat molecule de creatina cat si atomi de magneziu. Disponibilitatea magneziului in proces regleaza nivelul de ATP sintetizat din creatina. Acesta este motivul pentru care, atunci cand folosim creatina ca supliment si celulele musculare au deficit de magneziu, actiunea anabolica a creatinei nu este maxim eficientizata.

Aceast problema isi gaseste rezolvare prin administrarea produsului Creatine Magna Power, magneziu creatina chelat, care ofera atat creatina cat si magneziu pentru sinteza ATP:

Magneziu creatina chelat creste capacitatea corpului de a sintetiza si regenera necesarul de ATP pentru inlocuirea energiei pierdute in urma unui efort muscular.

Sinteza ATP

 Fig. 4 Sinteza ATP cu MagnaPower™ 

 

Putem observa ca magneziu creatina chelat inlocuieste necesarul de atomi de magneziu direct, in mediul de reactie (Fig. 4), ceea ce perimite creatinei sa mentina un nivel ridicat al ATP si la nivel extern, maximizand, in acelasi timp, activitatea anabolica. 

Suplimentarea cu Magna Power duce la o crestere rapida a masei musculare, precum si a fortei, intrucat cantitati mai mari de ATP fac ca contractia fibrei musculare sa fie mai eficienta, generand astfel stimulii de forta.

Desigur ca ati putea compensa deficitul de magneziu cu un supliment aditional, dar nu veti sti cu exactitate daca cantitatea corecta de atomi va patrunde in celulele musculare si compartimentele intracelulare, unde se desfasoara toate procesele anabolice. Cercetari clinice monitorizate au comparat efectul administrarii de magneziu creatina chelat cu administrarea creatinei si magneziu din diferite surse de oxid de magneziu si amino acid chelat.

A fost masurata rezistenta in timpul efortului fizic prin cronometrizarea timpului de la inceputul efortului fizic, cu 30 de minute pauza intre cele doua perioade de efort, dupa suplimentarea cu diferite surse de creatina si magneziu. Cercetarea indica faptul ca performanta dobandita dupa administrarea de magneziu creatina chelat a fost semnificativ mai buna decat cea obtinuta prin administrarea de amestecuri de creatina/ oxid de magneziu si placebo. (Tabelul1., fig. 5)
E = MC² este formula energiei a lui Einstein..., dar doar atunci cand MC2 este Magneziu Creatina Chelat!

 

Suppliment

Rezistenta in prima perioada de efort

Rezistenta in a doua perioada de efort

Rezistenta totala

MAGNAPOWER™ magneziu creatina chelat

P1+64.8 sec

P2+91.0 sec

+155.8 sec

Creatina + Mg amino acid chelat

P1+50.5 sec

P2+71.4 sec

+121.9 sec

Creatina + MgO

P1 +25.2 sec

P2+38.0 sec

+63.2 sec

Placebo

178.8 sec (P1)

158.0 sec (P2)

-20.8 sec

Magneziu

Fig. 5. Fara magneziu creatina nu poate oferi energie!

Magna PowerTM Magneziu Creatina Chelat este o sursa eficenta de magneziu, care- pe langa proprietatile sale larg cunoscute- asista indeaproape crearina in tranformarea energiei muschilor activi, crescand abilitatea lor de a genera si utiliza energie ATP.

 

De ce actioneaza Creatina Magna Power mai eficient decat simplele combinatii de magneziu si creatina?

Magneziu creatina chelat protejeaza moleculele de creatina de ciclizare si transformare in creatina inerta in pH-ul acid al stomacului.

Efectul- o cantitate mai mare de creatina disponibila.

Chelatul ofera sistemului cardiovascular mai multa creatina activa, care este transportata direct in celule musculare.

Efectul- o cantitate mai mare de creatina activa.


Creatina chelat contine un atom de magneziu care contribuie la activitatea sa energetica si anabolica.

Efectul- creatina actioneaza in permanenta

O faza de incarcare este necesara: o doza mica este suficienta intrucat chelatul este rezistent la ciclizarea acida si la transformarea in creatinina inerta.

Efectul- fara doze mari si ne-aconimice.

Doza recomandata de chelat este de 5 ori mai mica decat cea de monohidrat de creatina.

Efectul- evitarea riscului de iritare a tractului digestiv.

Nu sunt necesare alimentari cu zaharuri pentru o asimilare puternica a chelatilor de creatina, intrucat insulina nu o transporta in celulele musculare.

Efectul- poate fi consumata in timpul dietelor cu putini carbohidrati

Lipogeneza (productia de grasimi) nu are loc deoarece nivelul de insulina nu creste. Tesutul adipos este controlat de mai multi glucagoni si noradrenalina. Grasime este eliberata mai usor pentru a fi folosita ca sursa de energie pentru corpul activ fizic.

Efectul- o masa musculara fara grasimi

Creatina chelat nu retine apa asa cum se intampla in cazul monohidratilor ei.

Efectul- fara hidratare hipodermica.

Doar Creatina Magna Power poate ofera satisfactie 100%  in ceea ce priveste masa si rezistenta musculara.

Datorita Laboratoarelor Olimp, Creatina Magna Power este acum disponibil si in Polania sub forma de capsule cu o concentratie de 1100mg/per capsula, alaturi de produsul MASSACRA.


Laboratoarele Olimp  este singura companie din Polonia  si din multe tari europene care detine o licenta pentru a introduce creatina Magna Power in productia de suplimente alimentare. Aceasta creatina este patentata (US Patentata nr.6, 114, 379), toate marcile fiind proprietati ale Laboratoarelor ALBION.

Referinte:

Feldman E. "Creatina: Un supliment dietar si ajutor ergogenic”, Analize Nutritionale, Vol 57 Nr. 2:45-50, 1999.Clark JF, "Creatina: O analiza a aplicatiilor sale nutritionale in sport”, Nutritie, Vol 14, Nr. 3, 322-324, 1998.
Harris Rd, Soderlund K. Hultman E, " Importanta Creatinei in odihna si exercitiul muschilor  a subiectilor normali prin suplimentarea cu creatina”, Clin Sci 1992, 83:367.
Green Al, Hultman E. MacDonald IA, Sewell DA, Greenhaff RI., " Ingerarea de  carbohidrati argumenteaza acumularea de creatina in muschii schelatali in timpul suplimentarii cu creatina la om”, Am J Physiol 1996: 271:E821.
Vandengerg K. Gellis N, Vanleemputte M, et al, " Cafeina contracareaza actiunea ergogenica a muschilor alimentati cu creatina”, J Appl Phys 1996; 80:452-457.
S. Ferraro et al; Clin. Cardiol. 19, 9, 699-703 (1996)
M. Cafiero et al; Clin Ter. 144, 4, 34-8 (1994).
D.J. Chambers et al; Ann. Thorac. Surg. 6, 1, 67-75 (1996).
P. guichard, J.E. Burkhardt and N.W. Seidler; Med. Hypotheses 45, 1, 41-44 (1995).
M. Daniel Becque, John D. Lochmann, and Donald R. Melrose " Efectele supliemntarii pe cale orala cu creatina asupra rezistentei musculare si organismului” , Medicina  & Stiinta in Sport & Exercitiu, 32, Nr.3, 654-658 (Martie 2000).

Magneziu Creatina chelat, cel mai nou concept in Ergogenice, Ergogenics Max R. Motyka, M.S., R.Ph. Albion Laboratories, Inc.
 

Efectele sinergetice ale magneziului si creatinei asupra performantelor ergogenice, Rats H. Dewayne Ashmead, PhD* Alain Bourdonnais, DVM† Stephen D. Ashmead, MS* Albion Advanced Nutrition*Clearfield, Utah †St. Brieuc, France

Efectele suplimentarii cu magneziu-creatina asupra apei din organism, L.R. Brilla, M.S. Giroux, A. Taylor, and K.M. Knutzen (2003)

Efectele suplimentarii cu magneziu-creatina asupra exercitiilor istovitoare, Studiu by: Dr. L.R. Brilla, J.S. Kennedy, K.M. Knutzen Western Washington University, Bellingham, WA Am J Clin Nutr, V75, 2(S) Feb 2002

Efectele suplimentarii cu magneziucreatina asupra puterii anaerobice si oboselii la oameni, Studiu de: L.R. Brilla, M. Giroux, A. Taylor, K. Knutzen Western Washington University, WA Experimental Biology 2002, FASEB Journal, March 22, 2002 Vol. 16, No. 5

CREATINE MAGNA POWER™ magneziu creatina chelat, agent de umplutura –celuloza microcristalina, agent de anti-afanare- sterea de magneziu, capsule- gelatina.

 

Nutrition value

2 capsule

6 capsule

per 100 g

Calorii

22,4 kJ / 5,36 kcal

67,2 kJ / 16,1 kcal

861 kJ / 206 kcal

Proteine

1,34 g

4,02 g

51,5 g

Carbohidrati

0 g

0 g

0 g

Grasimi

0 g

0 g

0 g

CREATINE MAGNA POWER™ magnesium creatine chelate, incl.:

2200 mg

6600 mg

85 g

Magneziu

176 mg (58%RDA)

528 mg (176%RDA)

6,8 g

Doza recomandata: luati 2 capsule de 2 ori pe zi- dupa micul dejun si inainte de antrenament. O crestere a greutatii poate fi observata. Nu este recomandat copiilor si persoanelor tinere. 

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
ComentariiNu aveți nici un produs în coș

Banner strongv

1. Satisfactia dumneavoastra este garantia existentei noastre!


2. Cel mai ieftin din Romania


3. Preturi clare


4. Depozit foarte bine aprovizionat


5. Cumparaturi cu incredere!


6. Serviciu de livrare sigur, discret si rapid


7. Nu ne eschivam de retururi


8. Noi ne ascultam clientii


9. Obtineti un discount de pana la 10% la urmatoarea comanda realizata. Intrebati-ne cum!


10. Nu exista o limita minima pentru a realiza o comanda

Citeste mai mult